Pokud máte nebo si koupíte chytrý telefon, tak pravděpodobně bude s dotykovým displejem. Tyto displeje jsou zároveň velmi citlivé na dotek, ale také se při doteku hned nerozbijí. Horší to však je, pokud Vám spadne na zem. Poté můžete očekávat nějakou prasklinu nebo dokonce část vypadnutého displeje. Poté je potřeba koupit buď nový telefon anebo zainvestovat do opravy. Tato oprava se může vyšplhat až na několik tisíc. Záleží na tom, jaký máte telefon a na jak dlouho bude oprava. Proto se vyplatí včas zainvestovat a pořídit si ochranné sklo.rozbitý displej
Ochranné sklo neboli tvrzený displej se prodává v každém elektrocentru nebo v obchodě se zaměřením na elektroniku. Dále také občas v nějakých „obyčejných“ prodejnách a pokud byste nevěděli jaký přesně vybrat, tak se můžete obrátit na prodejnu, která se zabývá přímo prodejem telefonů a jejich vybavení. Zde Vám nejlépe poradí, ale musíte očekávat vyšší ceny. Pokud věříte asijským e-shopům a jejich produktům, tak se také můžete podívat na nějaké asijské e-shopy.
K ochraně telefonu není potřeba jen tvrzené sklo, ale také správný obal, který při pádu tlumí náraz. Některé kryty jsou pouze na ozdobu a moc práce při ochraně neodvedou. Správně tlumí náraz například silikonové kryty. Ty většinou jsou až dopředu na mobil, a tudíž jej lehce chrání i zepředu.
Huawei y6 prime 2018 má obaly, které v hojném počtu naleznete hlavně na asijských e-shopech. Nebojte se, protože i zde v ČR je máme dostupné. Stačí si zadat název mobilu do vyhledávače a ten Vám pak sám najde prodejny, ve kterých můžete všechny doplňky k tomuto zařízení zakoupit. Třeba narazíte na fajn ceny, a navíc k tomu i na víc produktů.hraní na telefonu
Pokud však vlastníte jiné zařízení, tak samozřejmě najdete určitě i na něj potřebné zařízení. Stačí si najít chvilku času a pohledat. Nebo tuto práci zadejte dětem, které na internetu surfují dennodenně a s těmito stránkami si lehce poradí.

Published by si-sawa.cz