Nejednou se lze u inzerátů na půjčky dočíst, že jde o finanční produkty ‚bez doložení příjmů‘. Z čehož si každý zájemce logicky odvozuje, že se obrátí na dotyčného poskytovatele, požádá si o půjčku a bude mu vyhověno, aniž by se ho kdokoliv ptal, jak je na tom, co se výdělku týká.
Ovšem není tomu tak. Jedná se jenom o ustálený obrat, který je dosud používán, jakkoliv má k realitě hodně daleko.
Dnes už totiž existují pouze dva typy úvěrů:

uzavření smlouvy

  1. podnikatelský
  2. spotřebitelský

A každý z těchto je tak trochu o něčem jiném.
U spotřebitelského úvěru musí každý žadatel i u ‚hypotéky bez doložení příjmů‘ nebo ‚hypotéky bez dokládání příjmů‘ prokázat, že má uznatelný příjem a výdaje, jež bude schopen hradit i poté, co bude muset navíc splácet nový úvěr. Což znamená, že člověk bez příjmů nemá naději na úspěch. Nikdo přece nebude půjčovat člověku, který nemá z čeho svůj dluh splatit! Pouze exekuce či záznam v registru dlužníků nemusí znamenat, že bude poskytnutí úvěru zamítnuto.
U podnikatelského úvěru se půjčují peníze potřebné pro podnikání, a tudíž jsou zde pravidla poněkud odlišná. U nebankovního poskytovatele půjček může uspět i ten, kdo má nižší daňové přiznání nebo záznam v registru dlužníků, protože zde sehrávají svoji úlohu třeba i uzavřené smlouvy se zákazníky, očekávané nebo vystavené faktury a podobně. Ovšem je nasnadě, že tu má skutečný stav věcí vliv na výši požadovaných úroků.

banka

A když chtějí lidé uspět za výhodných podmínek, mohou si pořídit dejme tomu https://www.americka-nebankovni-hypoteka.cz/hypoteky-bez-prokazovani-prijmu-s-urokem-4-p/. Taková americká hypotéka se může pořídit i jenom se čtyřprocentním ročním úrokem a splatností až třicetiletou, její splátky lze odložit až o rok či ji lze naopak splatit kdykoliv předčasně. Stačí vyplnit online žádost a počkat si na kontaktování ze strany nebankovní společnosti, jež vše rychle a jednoduše posoudí, navrhne ideální řešení a v případě shody vše rychle schválí.
Takže možnosti půjčení si existují. Ale rozhodně nelze doufat, že nepadne otázka, kolik že si žadatel vydělává.

Published by si-sawa.cz